SPLETNA  TRGOVINA

Tvoja Taška

Ideja za spletno trgovino je rasla kar nekaj časa in se pojavila zaradi moje velike strasti do torbic in končno se mi je izpolnila velika želja, da moja strast postane moje delo.

Ker je torbica modni dodatek, brez katerega ženske ne moremo, saj nas spremlja čez dan, na večerji, ob plesu in celo na vsakem zmenku, se je rodila spletna trgovina Tvoja Taška. V njej bo vsaka dama na enem mestu našla popolno torbico, po zelo dostopni ceni in primerno za vsako priložnost in stil. Za popestritev torbic pa imamo tudi trendi obeske, ki še najenostavnejši torbici dajo piko na i in jo naredijo unikatno in edinstveno. Na naši strani najdete tudi pester izbor denarnic in pasov. Redno spremljajte našo ponudbo, saj se bo kdaj pa kdaj  v ponudbi pojavil kakšen unikaten kos oblačila, zapeljivi čevlji ali kaj drugega s čimer se lahko razvajate.

Potrudili se bomo, da bo naša ponudba čim bolj pestra in zanimiva ter da bo vaše nakupovanje ob tem  zabavno in enostavno ter hkrati prineslo obilo zadovoljstva ob nakupu in kasneje nošenju.

Naj bo vaša torbica unikatna kot ste ve same!

Tvoja Taška

Naše Storitve

Nerabljena oblačila

Prodajamo nerabljena oblačila priznanih blagovnih znamk  po znižanih cenah!

Rabljena oblačila

V naši spletni trgovini boste našli brezhibno ohranjena rabljena oblačila vrhunskih blagovnih znamk.

Pustni kostumi

Pustne kostume smo začeli izdelovati pred več kot 30 leti iz hobija, kasneje pa je izdelovanje kostumov postalo del našega vsakdanjika.

Če želite prihraniti nekaj dragocenega prostora v svojih omarah ter z recikliranjem oblačil prispevati svoj delež k ohranjanju planeta pa lahko obleke, ki jih je vaš malček ali otrok že prerastel, prinesete k nam. Skupaj jih bomo ocenili in poskrbeli, da bodo vaša oblačila osrečila nove zadovoljne uporabnike.

Za lepe spomine na otroštvo smo posebno pozornost posvetili tematskemu kotičku, ki je obarvan povsem sezonsko. Tam boste (primerno letnemu času) lahko našli izdelke iz novoletnega programa, pustne kostume, posebne ponudbe v tednu otroka in še veliko več.

Cene izdelkov so resnično ugodne, saj naše glavno vodilo ni zaslužek, temveč predvsem skrb za planet in prihranek pri vaših mesečnih stroških. Trdno verjamemo, da s tem lahko pripomoremo k bolj čistem in manj obremenjenemu okolju in tudi tako poskrbimo, da bodo naši otroci zaživeli v boljši jutri. Za mnoge zelo pomembna prednost pa je v tem, da lahko nakup opravite kar iz domačega fotelja ter se na ta način izognete gneči v trgovini in na cesti ter nepotrebnem lovljenju vaših otrok po vedno polnih nakupovalnih središčih. Nakup opravite povsem brez tveganja, saj nam lahko izdelek ali izdelke brez posebnega razloga vrnete v roku 30 dni po prejemu, mi pa vam bomo povrnili kupnino!

PRODAJA

Odkupujemo tudi vrhunsko ohranjena rabljena oblačila priznanih blagovnih znamk.

Naša stran uporablja piškotke - Z nadaljnjim ogledom spletne strani se z uporabo strinjate.
Sprejmi Piškotke
x