Možnosti Plačila in dostava

Plačilo za nakupljene izdelke lahko opravite na naslednje načine (izbrani način plačila označite v košarici):

  • plačilo po predračunu (na TRR spletne trgovine Tvoja Taška). Za vas najbolj ugoden način zaradi cenejše poštnine, ki znaša za naročila, manjša od 20,00 € – 2,85 eur  in za naročila, večja od 20,00 € – 3,95 €. V košarici označite, plačilo po predračunu, mi pa vam po mailu pošljemo podatke za nakazilo. Izdelek pošljemo po prejemu vašega nakazila.
  • brez poštnine – z osebnim prevzemom. Brez stroškov poštnine- po prejemu vašega nakazila na TRR spletne trgovine Tvoja Taška (za termin prevzema se dogovorimo po mailu ali telefonu)

Vaša naročila sprejemamo 24 ur na dan, prav vse dni v letu. Naročeni izdelki, ki so na zalogi, bodo odpremljeni v  1-3 delovnih dnevih od potrjenega naročila. Naročila prejeta ob sobotah, nedeljah in praznikih bodo procesirana prvi delovni dan. Pošiljko vam bo dostavila Pošta Slovenije.

TUJINA: naročila so možna tudi v tujino in sicer v države EU. Možnost plačila je po predračunu in preko PayPal računa. Za naročilo iz tujine in info glede poštnine je potreben predhoden kontakt na info@tvojataska.si.

Naša stran uporablja piškotke - Z nadaljnjim ogledom spletne strani se z uporabo strinjate.
Sprejmi Piškotke
x